Aparate de sudura

Afiseaza: 1-7 din 7 produse

 Filtre

Ce tipuri de aparate de sudura exista pe piata?

In aproape orice atelier de confectii metalice se foloseste sudura cu arc electric a metalelor feroase. Aparatele de sudura sunt scule electrice monofazate sau trifazate folosite pentru a lipi doua sau mai multe piese metalice. Din magazinul online Gradenia poti cumpara un aparat de sudura traditional sau un invertor de sudura. Trebuie mentionat ca invertorul pentru sudura este un aparat electric mai nou si care are dimensiuni mai mici decat aparatul de sudura clasic.

Care este diferenta intre transformatorul de sudura si invertor?

Transformatorul de sudura este, asa cum ii arata si numele, un transformator electric care reduce tensiunea electrica si creste amperajul. In felul acesta, arcul electric are o putere foarte mare care poate topi metalul electrodului. In plus fata de transformatorul de sudura, invertorul de sudura creste si frecventa curentului electric de la 50 Hz la 20 – 100 kHz. Prin aceasta se produce un arc electric mai stabil, ceea ce face ca aceste tipuri de aparate de sudura sa fie usor de utilizat chiar si de catre incepatori.
Trebuie sa mai stiti ca aparatele de sudura clasice (transformator / redresor) au un pret mai scazut, dar consuma mai multa energie electrica. In timp ce transformatoarele (redresoarele) de sudura folosesc doar electrozi rutilici, invertoarele pot suda si cu electrozi bazici sau celulozici.

Unde se folosesc aparate de sudura?

Fie ca va horatati sa cumparati un aparat de sudura cu transformator (redresor), fie cu invertor, magazinul online Gradenia va pune la dispozitie mai multe produse din fiecare tip. Astfel de scule electrice se folosesc pe santiere (pentru a suda armaturi, grinzi metalice, garduri), in ferme (pentru a suda diverse elemente metalice prin anexe), in service auto (reparatii mecanice), in ateliere de confectii metalice (mobilier metalic, porti, garduri, balustrade, scari), in ateliere artistice (sculpura in metal) sau chiar in propria gospodarie pentru diverse reparatii casnice.
Magazinul online Gradenia comercializeaza aparate de sudura de tip hobby sau profesional produse de compania internationala Villager la un pret accesibil.

Suport clienti 08 : 00 - 17 : 00

0786685612 info@gradenia.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!