Plasa sarma rabit

Afiseaza: 1-9 din 9 produse

 Filtre

Descriere si specificatii plasa sarma rabitz zincata

Aceasta plasa este fabricata din sarma moale zincata si este impletita sub forma de ochiuri hexagonale cu latura de 2-3 cm. Grosimea sarmei este de 0,5 – 0,8 mm. Firele de sarma sunt zincate prin metoda electrolitica sau termica. Uneori plasa rabitz este plastifiata, ceea ce ii da un aspect mult mai placut.

La ce se foloseste plasa rabitz

Acest produs este foarte practic si are multiple utilitati. Plasa de sarma rabit poate fi utilizata la construirea unui gard in jurul unei gradini pentru a proteza plantele. Se mai foloseste la delimitarea terenurilor, curtilor, gradinilor, dar este foarte utila in multe activitati de uz gospodaresc.
Fermierii mai obisnuiesc sa foloseasca plasa rabitz pentru a construi depozite pentru stiuletii de porumb. Loturile cu diverse culturi agricole pot fi ingradite cu plasa sarma rabit pentru a le proteja de animale. Plasa rabitz zincata se folosete si pentru imprejmuirea locului in care vietuiesc animalele domestice sau pasarile de curte. Un tarc pentru animale mici din plasa sarma rabitz zincata este foarte usor de construit de catre oricine cu ajutorul unor stalpi de sustinere.
Chiar si in constructii se foloseste plasa de sarma rabitz zincata pentru a arma tencuiala din mortar. In felul acesta tencuiala va sta mai bine pe perete si nu se va fisura.

Bine de retinut

Plasa rabitz este o plasa impletita din sarma zincata cu ochiuri hexagonale, iar diametrul unui ochi se considera a fi diametrul unui cerc inscris in hexagon. Aceasta poate fi utilizata pentru imprejmuirea terenurilor, la tencuirea cladirilor, dar si in agricultura si zootehnie.
Cumpara online plasa rabitz din sarma zincata de la magazinul online Gradenia si vei primi produsul in scurt timp prin curier rapid!
Vezi și categoria Plasă rabitz zincată și plastifiată.

Suport clienti 08 : 00 - 17 : 00

0786685612 info@gradenia.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!