Batoze

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Batoze pentru cereale - Eficiență și calitate în procesul de curățare

Ce sunt batozele?

Batozele pentru cereale reprezintă echipamente specializate în curățarea și procesarea cerealelor, cum ar fi porumbul, grâul, orzul sau ovăzul. Acestea sunt utilizate pentru a separa boabele de cereale de restul plantei și a obține produse finale de calitate, precum boabe de porumb pentru furaje sau mălai. Batozele pentru cereale oferă eficiență și performanță în procesul de curățare, contribuind la obținerea unor rezultate superioare în producția de cereale.

Utilizări și funcții ale batozelor pentru cereale

Aceste batoze pentru cereale sunt folosite într-o varietate de aplicații și oferă funcționalități esențiale. Batoza electrică de curățat porumb este o mașină electrică specializată și utilizată pentru a curăța boabele de porumb de știuleți și alte impurități. Batoza electrică pentru curățarea de boabe a știuleților de porumb este esențială în procesul de obținere a furajelor pentru hrănirea animalelor sau a mălaiului utilizat în preparate culinare.

Avantaje și beneficii

Batozele pentru cereale aduc cu ele o serie de avantaje și beneficii semnificative pentru utilizatori:
  • Eficiență în curățarea cerealelor: Batoza pentru cereale este concepută pentru a asigura o curățare eficientă și rapidă a boabelor de cereale. Aceasta elimină impuritățile și paiele, permițând obținerea unor produse finale de înaltă calitate.
  • Putere motor și turație: Batozele pentru cereale sunt echipate cu motoare puternice, care asigură funcționarea eficientă a echipamentului. Puterea motorului, măsurată în wați (W), și turația (rotații pe minut - rpm) influențează performanța și viteza de procesare a batozei.
  • Capacitate de mărunțire: Batozele pentru cereale sunt capabile să proceseze o anumită cantitate de boabe de cereale pe unitate de timp. Capacitatea de mărunțire, exprimată în kilograme pe oră (kg/h), indică cât de multe boabe de cereale pot fi curățate și procesate într-o perioadă dată.

Batoze pentru cereale la preț corect

Prețul unei batoze pentru cereale comercializată de Gradenia poate varia în funcție de mai mulți factori, cum ar fi puterea motorului, capacitatea de mărunțire, marca și calitatea produsului. În general, batozele cu performanțe superioare și durabilitate crescută pot avea un preț mai mare. Este important să se ia în considerare raportul calitate-preț și cerințele specifice ale utilizatorului în alegerea unei batoze pentru cereale adecvată.

Ce trebuie să reținem

Aceste batoze reprezintă soluții eficiente și specializate în procesul de curățare și procesare a cerealelor. Ele asigură eficiență și calitate în obținerea de boabe curate de cereale, esențiale în producția de furaje pentru animale sau pentru obținerea de mălai. Avantajele precum eficiența în curățarea cerealelor, puterea motorului, turația și capacitatea de mărunțire permit utilizatorilor să obțină rezultate superioare și să îmbunătățească procesul de producție. Cu o gamă largă de opțiuni disponibile, utilizatorii pot alege batoza pentru cereale potrivită nevoilor lor, asigurând astfel un proces eficient și de înaltă calitate în curățarea și procesarea cerealelor.

 

Suport clienti 08 : 00 - 17 : 00

0786685612 info@gradenia.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!