Prelungitoare

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

Prelungitoare Electrice: Extinderea Confortului în Conexiunile Electrice

Flexibilitate și accesibilitate în utilizarea dispozitivelor electrice

Într-o lume în continuă evoluție a tehnologiei, prelungitoarele electrice devin elemente esențiale în fiecare gospodărie și loc de muncă. Aceste dispozitive inteligente asigură extinderea flexibilă a surselor de alimentare electrice, oferind avantaje semnificative și confort în conectarea dispozitivelor. De la activități casnice la proiecte mai complexe, prelungitoarele electrice se dovedesc a fi un instrument indispensabil.

Un prelungitor poate fi utili în diverse scenarii

Prelungitoarele electrice sunt cabluri cu mufă și priză, create pentru a extinde accesul la o sursă de alimentare electrică. Ele sunt utilizate într-o gamă largă de situații, de la casă la birou sau în medii industriale. Cu o varietate de caracteristici, prelungitoarele electrice asigură flexibilitate în utilizarea echipamentelor și dispozitivelor electrice.

Prelungitoarele electrice oferă beneficii deosebite

Prelungitoarele electrice aduc o serie de avantaje:
  1. Flexibilitate în amplasare: Cu lungimi variate între 1 și 50 de metri, prelungitoarele permit poziționarea dispozitivelor la distanță de sursa de curent.
  2. Grosimea firului: Secțiunile de 1,5 mm2 sau 2,5 mm2 asigură o capacitate de transport optimă a curentului și previn suprasarcinile.
  3. Opțiuni de stocare: Prelungitoarele pot veni cu tambur pentru strângerea cablului, menținând ordinea și prevenind încâlcirea acestuia.
  4. Accesibilitate îmbunătățită: În combinație cu mufe multiple, aceste dispozitive permit conectarea mai multor echipamente simultan.

Varietate în funcție de caracteristici tehnice

Caracteristicile tehnice esențiale ale unei prelungitoare includ:
  • Grosimea firului: Varietatea de secțiuni (de ex 1,5 mm2 sau 2,5 mm2 ) asigură alegerea potrivită pentru echipamente cu diferite cerințe de curent electric.
  • Lungimea cablului: De la 1 la 50 de metri, lungimea cablului influențează raza de acoperire a dispozitivelor.
  • Opțiunea cu tambur: Aceasta facilitează transportul, depozitarea și menținerea cablului în ordine.

Prelungitoare la prețuri accesibile

Prelungitoarele electrice sunt utile în casă, birou, atelier sau în aer liber. De la utilizarea zilnică pentru aparate electronice până la activități de construcție sau evenimente în aer liber, acestea rămân esențiale. În magazinul online GRADENIA prețurile variază în funcție de caracteristici, calitate și lungime, însă în general, un prelungitor de calitate corespunzătoare și cu o lungime de câteva zeci de metri poate fi achiziționat la un preț de câteva sute de lei.

Ce trebuie să reținem

Prelungitoarele electrice oferă un mod flexibil și convenabil de a extinde accesul la sursa de alimentare electrică. Cu o gamă de opțiuni pentru grosimea firului, lungimea cablului și opțiunea de tambur, acestea aduc avantaje semnificative în toate mediile. Fiind o investiție mică în confortul și accesibilitatea electricității, prelungitoarele electrice se transformă într-o parte esențială a vieții moderne.

Suport clienti 08 : 00 - 17 : 00

0786685612 info@gradenia.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!