Plase anti buruieni

Afiseaza: 1-9 din 9 produse

 Filtre

Ce este plasa antiburuieni

Plasa antiburuieni are rolul de a proteja plantele agricole impotriva invaziei buruienilor. Atunci cand ea este asezata corect, previne cresterea de buruieni sau de alte plante nedorite prin inhibarea germinarii semintelor acestora. In acest fel lucratorii agricoli sunt scutiti de plivirea culturilor agricole, dar se evita si cheltuielile cu substantele erbicide.
Totodata, aceasta plasa este favorabila vietii ramelor de pamant si a bacteriilor benefice din sol.

Ce alte efecte pozitive mai are

Plase antiburuieni se aplica pe sol si pentru a ii pastra umezeala naturala, insa pot fi folosite si impreuna cu un sistem de irigare prin picurare care se plaseaza sub folie. In acest fel cantitatea de apa folosita la irigare se poate reduce la jumatate fata de un teren care nu este acoperit cu folie agricola.
Folia antiburuieni se utilizeaza atat in medii protejate (sera, solar), cat si in gradina sau in camp deschis. Daca este folosita in mediu inchis, datorita faptului ca opreste evaporarea apei din pamant, umiditatea aerului va fi mult mai mica. Acesta este un dublu avantaj, odata pentru ca va crea o atmosfera mai confortabila fermierilor, dar si pentru ca va preveni aparitia condensului si a picaturilor care pot cadea pe frunzele plantelor.
In afara de faptul ca pastreaza umiditatea solului, aceste plase antiburuieni cresc si temperatura solului, ceea ce are ca efect cresterea accentuata a plantelor.
Alt efect pozitiv este ca frunzele si fructele plantei nu mai intra in contact direct cu solul, iar in felul acesta nu se mai murdaresc de pamant. Acest lucru va face ca produsele agricole sa aiba un aspect comercial mai placut, iar comerciantii vor fi mandri sa le aiba pe rafturile lor. De exemplu, acest aspect este foarte important la capsuni si la salata.
Culoare foliei antiburuieni nu are vreo influenta asupra eficientei sale; studiile au aratat ca indiferent ce culoare alegeti, efectele benefice sunt aceleasi.

La ce fel de culturi se pot folosi plase antiburuieni

Fermierii utilizeaza aceasta folie pentru aproape orice tip de culturi. De la tomate pana la fructe de padure, efectele de stopare a cresterii balariilor si de pastrare a apei in sol sunt la fel de importante.
De aceea iti recomandam sa cumperi din magazinul online Gradenia plase antiburuieni pentru a iti moderniza tehnologia agricola folosita si sa obtii o recolta mai buna cu mai putin efort.

Suport clienti 08 : 00 - 17 : 00

0786685612 info@gradenia.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!