Masini de debitat metal

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Cum functioneaza o masina pentru debitat metal?

Masina de taiat metale este un utilaj destul de simplu, dar dotat cu un motor puternic, care se foloseste pentru a taia o piesa metalica la o dimensiune exacta. Cu aceste masini de debitat metal se pot taia bare metalice pline, tevi rotunde sau rectangulare, cat si profile metalice de diverse forme. Se pot taia atat metale feroase, cat si metale neferoase (aluminiu, cupru, alama etc).
Pentru debitare se folosesc discuri abrazive cu un diametru care poate trece de 35 cm. Discul abraziv este fixat pe un brat metalic care poate bascula sus-jos, iar sub el se fixeaza in menghina piesa metalica care trebuie taiata. Menghina se afla pe masa de lucru a masinii, iar aceasta masa se aseaza pe bancul de lucru unde operam.

De ce sa cumperi masini de debitat metal

Cu o astfel de scula electrica poti obtine taieri curate si de precizie, in timp foarte scurt, mai ales cand trebuie sa debitezi mai multe piese la aceeasi dimensiune. Astfel se pot realiza taieri de inalta precizie la turatii mari, fara a pune in pericol sanatate muncitorului.
De asemenea, este remarcabil ca la aceste masini de debitat metal se pot taia cantitati mari de materiale in timp scurt. De exemplu, sunt foarte utile in depozitele de profile metalice sau in atelierele de confectii metalice, unde profilele se pot taia usor si repede la dimensiunile dorite. Se folosesc si pe santiere pentru a debita fier-beton necesar la armaturi.

Alege cu incredere Gradenia

Comandati masini de debitat metal de la magazinul online Gradenia si vei primi produse la un raport calitate / pret foarte avantajos. Aceste scule sunt dotate cu motor puternic de peste 2 kW si dispozitiv de prindere in menghina usor de folosit. Dintre producatorii acestor utilaje amintim compania internationala FERM.

Suport clienti 08 : 00 - 17 : 00

0786685612 info@gradenia.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!