Pistoale cu aer cald

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

La ce se folosesc pistoale cu aer cald

Orice gospodar sau persoana pasionata de mesterit poate avea uneori nevoie de un pistol cu aer cald in activitatea sa. Aceste aparat, denumit si suflanta cu aer cald, emite un jet de aer fierbinte care poate fi folosit pentru a curata vopseaua veche de pe diverse obiecte. Stratul de vopsea care va fi incalzit astfel se va coji si va fi apoi usor de dat jos.
Alta aplicatie la care se folosesc pistoale cu aer cald este la incalzire pana aproape de punctul de topire a unor obiecte din material plastic, care dupa ce s-au inmuiat pot fi usor modelate. Ca exemplu putem sa dam tuburile din plastic folosite la instalatii electrice sau sanitare. De asemenea, tuburile termocontractibile (varnis) pot fi usor aplicate cu un pistol cu aer cald pentru a izola conexiunile electrice si a proteja cablurile.

Suflante cu aer cald – functionare si descriere

De obicei aceste pistoale cu aer cald au 2-3 trepte de functionare din care se regleaza atat temperatura jetului de aer, cat si debitul. Treapta inferioara se utilizeaza pentru a incalzi usor suprafata de lucru, iar treptele superioare pentru a o infierbanta mai repede si mai tare.
Modul de incalzire a aerului este cu ajutorul unei rezistente electrice dispuse pe un element ceramic. Astfel, siguranta in exploatare a unui pistol cu aer cald este maxima. In plus, protectia la supraincalzire opreste instant alimentarea electrica atunci cand este cazul. De la un buton usor accesibil de pe suflanta cu aer cald puteti controla in permanenta temperatura jetului de aer.

Ce va ofera magazinul online Gradenia

Fie ca aveti nevoie de pistoale cu aer cald pentru a le folosi in scop profesional sau doar ca amator, Gradenia va pune la dispozitie o gama larga de suflante cu aer cald pentru orice buget. Puteti alege un pistol cu aer cald de putere mai mica sau mai mare in functie de necesitatile dvs. Printre furnizorii nostri care produc suflanta cu aer cald enumeram companiile FERM, Villager si Dedra.

Suport clienti 08 : 00 - 17 : 00

0786685612 info@gradenia.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!