Fierastraie telescopice

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Fierăstraie telescopice: Versatilitate și ușurință în tăierea crengilor copacilor

Abstract

Un fierăstrău telescopic reprezintă un echipament inovatoare, ușor de manevrat, care facilitează tăierea eficientă și precisă a crengilor de copaci înalte sau greu accesibile. Acesta poate fi alimentat electric cu acumulator și este echipat cu un braț telescopic ajustabil, permițând utilizatorului să ajungă la înălțimi mari fără a fi necesară utilizarea de scări sau alte echipamente auxiliare. Fierăstraiele telescopice sunt extrem de utile în activitățile de îngrijire a grădinii, tăierea crengilor sau a ramurilor moarte și remodelarea copacilor.

Ce sunt fierăstraiele telescopice și la ce se folosesc?

Fierăstraiele telescopice sunt echipamente motorizate, prevăzute cu o lamă de tăiere și un braț telescopic reglabil, care permit utilizatorului să ajungă la înălțimi mari pentru a tăia crengile copacilor. Acestea sunt folosite în mai multe situații:
 • Îngrijirea grădinii: Fierăstraiele telescopice sunt ideale pentru tăierea crengilor înalte ale copacilor din grădină, fără a necesita o scară lungă sau alte dispozitive suplimentare.
 • Întreținerea arborilor: Acestea sunt utilizate pentru îndepărtarea crengilor moarte, a celor deteriorate sau pentru a remodela forma copacilor.
 • Activități de silvicultură: Fierăstraiele telescopice pot fi utilizate în activități de gestionare a pădurilor și silvicultură pentru a tăia crengi înalte și a realiza lucrări de întreținere în zone greu accesibile.

Fierăstraie telescopice - avantaje și beneficii

Utilizarea unui fierăstrău telescopic aduce o serie de avantaje și beneficii semnificative:
 1. Accesibilitate crescută: Datorită brațului telescopic reglabil, fierăstraiele telescopice permit utilizatorului să ajungă la înălțimi mari fără a fi nevoie să folosească scări sau schele.
 2. Versatilitate în tăiere: Aceste echipamente oferă flexibilitate și precizie în tăierea crengilor, permițând utilizatorului să ajungă la locurile mai greu accesibile și să realizeze tăieturi precise.
 3. Ușurință în manevrare: aceste fierăstraie telescopice sunt proiectate pentru a fi ușor de manevrat, reducând efortul fizic și disconfortul utilizatorului în timpul operațiunilor de tăiere.
 4. Mobilitate și portabilitate: Modelele alimentate cu acumulatori oferă libertate de mișcare și flexibilitate în utilizare, fără restricții legate de prezența unei surse de alimentare electrică.
 5. Siguranță sporită: Fierăstraiele telescopice sunt proiectate cu măsuri de siguranță, cum ar fi sistemele de blocare și protecție a lamelor, pentru a reduce riscul de accidente în timpul utilizării.

Caracteristici tehnice

Fierăstraiele telescopice pot varia în funcție de modele și specificații tehnice. Iată câteva caracteristici relevante:
 • Puterea motorului: Puterea motorului determină capacitatea și performanța de tăiere a fierăstrăului telescopic.
 • Lungimea brațului telescopic: Aceste fierăstraie sunt echipate cu brațe reglabile, care pot ajunge la diferite înălțimi, în funcție de necesitățile utilizatorului.
 • Lungimea lamei de tăiere: Lamele de tăiere pot avea diferite lungimi, influențând adâncimea maximă de tăiere și capacitatea de tăiere a crengilor.
 • Sursa de alimentare: Există modele alimentate de la rețeaua electrică sau cu acumulatori, fiecare având avantaje specifice în funcție de nevoile utilizatorului.

Fierăstrău telescopic - utilizare și preț corect

Fierăstraiele telescopice pot fi utilizate în diferite medii și situații, inclusiv în grădini rezidențiale, spații verzi, zone forestiere și alte locații unde este necesară tăierea crengilor înalte. Prețul lor poate varia în funcție de marca, modelul, specificațiile tehnice și accesoriile incluse. Este important să se țină cont de nevoile și bugetul disponibil pentru a alege fierăstrăul telescopiul potrivit pentru fiecare aplicație specifică.
Pe platforma de comerț online Gradenia fierăstraiele telescopice mai accesibile din punct de vedere financiar pot îndeplini cu succes nevoile unui utilizator amator pentru tăieri ocazionale, în timp ce modelele mai avansate și mai scumpe pot oferi putere și durabilitate suplimentare pentru utilizatori profesioniști sau pentru utilizări intensive.

Încheiere

Aceste fierăstraie telescopice reprezintă o soluție eficientă și practică pentru tăierea crengilor înalte și greu accesibile ale copacilor. Ele oferă avantaje precum accesibilitate crescută, versatilitate, ușurință în manevrare și siguranță sporită. Caracteristicile tehnice variază în funcție de model, iar prețul poate fi influențat de calitatea construcției și performanțele oferite. Alegerea unui fierăstrău telescopic potrivit nevoilor și bugetului individual va asigura o experiență plăcută și eficientă în tăierea crengilor copacilor.

Suport clienti 08 : 00 - 17 : 00

0786685612 info@gradenia.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!