Zdrobitori

Afiseaza: 1-8 din 8 produse

 Filtre

Zdrobitori pentru struguri, fructe si legume sau pentru boabe

Orice gospodar are nevoie la venirea toamnei de o zdrobitoare pentru a transforma recolta in produse finite sau semifinite. Cele mai des se cauta zdrobitori pentru struguri, care sunt un ajutor nepretuit pentru obtinerea mustului sau vinului. Exista de asemenea si zdrobitoare legume fructe care va ajuta sa produceti zacusca de legume sau gem de fructe.
Pentru a produce furaje pentru pasari si animale aveti nevoie de zdrobitori boabe care macina cerealele ce vor alcatui nutretul animalelor. Tipul acestor utilaje influenteaza direct pretul.

Tipuri de zdrobitoare: manuale si electrice

In functie de tipul de actionare exista doua tipuri de zdrobitori: cele actionate manual si cele actionate electric. Puteti alege un zdrobitor manual atunci cand doriti sa il folositi pe camp, la vie sau in livada unde nu aveti nici o sursa de electricitate. Acesta are si avantajul ca este mai ieftin, deci il puteti alege daca aveti o cantitate mica de produse pe care le procesati si nu doriti sa faceti o investitie mare. Este folosit de obicei de micii fermieri in propria gospodarie.
Daca aveti o recolta bogata pe care vreti sa o procesati, atunci va este necesar un zdrobitor electric care are o capacitate de lucru mult mai mare, de sute de kilograme pe ora.
Cuvele de la toate tipurile sunt confectionate din inox sau tabla vopsita care nu modifica gustul sau culoarea produsului finit. Totusi, dupa fiecare utilizare trebuie sa spalati bine cuva si rolele cu jet de apa.

De ce sa alegeti Gradenia

Magazinul online Gradenia va ofera o gama larga de scule si aparate utile in orice gospodarie mai mica sau mai mare. Daca sunteti un fermier care doreste sa isi si proceseze recolta, cumparati la pret bun zdrobitoare manuale sau electrice care va ajuta sa obtineti produse alimentare valorificabile pe piata cu o valoare adaugata mai mare.

Suport clienti 08 : 00 - 17 : 00

0786685612 info@gradenia.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!