Plasa sarma galvanizata zincata

Afiseaza: 1-24 din 26 produse

 Filtre

Cauti plasa sarma galvanizata zincata?

Magazinul online Gradenia iti ofera zeci de tipuri de plase din sarma galvanizata zincata care este foarte practica pentru a ridica un gard, dar are si alte utilitati. Astfel, plasa din sarma fi folosita pentru garduri, protectia culturilor agricole, imprejmuiri pentru animale, suport pentru plante sau chiar in constructii.

Caracteristici

Grosime fir incepand de la 0,2 mm pana la 1,6 mm. Marimea ochiurilor intre 0,8x0,8 mm2 pana la 25x25 mm2.
La noi poti gasi intotdeauna produsele necesare pentru proiectele tale.
Raport pret / calitate excelent!

Recomandari plasa din sarma galvanizata

  • In domeniul casnic pentru a imprejmui curtea casei. Poti sa imprejmuiesti usor si ieftin un teren si sa fii sigur ca gardul nu va rugini. Plasa poate fi repede montata pe stalpii gardului, chiar daca terenul este neted sau denivelat, iar in felul acesta proprietatea va fi clar delimitata de loturile vecine.
  • In domeniul agricol pentru imprejmuit gradini de flori sau legume, livezi de pomi, patule pentru porumb. Plasa poate fi utilizata si ca suport pentru plante, fara sa mai aveti nevoie de araci.
  • Plasa se foloseste in zootehnie pentru a construi cotete de pasari, custi pentru animale de curte, țarcuri pentru pasari si animale. Pentru imprejmuirea efectivelor de animale: oi, porci, capre etc.
  • In domeniul constructiilor plasa de sarma galvanizata se poate folosi ca armatura pentru consolidarea tencuielii sau ca sita pentru cernerea nisipului.
Va recomandam sa vizualizati si urmatoarele sortimente: plasă țesută din sârmă galvanizată, plasă sudată din sârmă galvanizată și plasă din sârmă galvanizată sudată și plastifiată. Comanda acum online din magazinul online Gradenia plasa zincata de care aveti nevoie pentru garduri si gradini!

Suport clienti 08 : 00 - 17 : 00

0786685612 info@gradenia.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!