Plasa sarma galvanizata tesuta

Afiseaza: 1-16 din 16 produse

 Filtre

Plasa Țesută din Sârmă Galvanizată: O Structură Versatilă pentru Aplicații Diverse

Introducere

Plasa din sârmă galvanizată țesută este un material esențial într-o gamă largă de aplicații. Această rețea de sârmă rezistentă și durabilă, protejată prin galvanizare, oferă o structură flexibilă și solidă, adaptată pentru utilizări în domeniile construcției, agriculturii, securității și multe altele. În acest text, vom explora ce este plasa țesută din sârmă galvanizată, avantajele sale, caracteristicile tehnice, utilizările comune și prețurile de piață.

Ce Este Plasa din Sârmă Galvanizată Țesută

Plasa țesută din sârmă galvanizată este un material format din sârmă de oțel care este țesută într-o rețea cu ochiuri regulate. Acest proces de țesere conferă plasei o structură rezistentă și durabilă. Galvanizarea implică acoperirea sârmei cu un strat de zinc pentru a preveni coroziunea și a extinde durata de viață a plasei.

Avantaje și Beneficii

 1. Durabilitate: Plasa din sârmă galvanizată țesută este cunoscută pentru rezistența sa la coroziune și intemperii, asigurând o durată de viață lungă în medii variate.
 2. Versatilitate: Aceasta poate fi folosită într-o varietate de aplicații, de la construcții la agricultură și la securitate.
 3. Flexibilitate: Plasa poate fi modelată ușor pentru a se potrivi nevoilor specifice ale proiectului.
 4. Economie: Este o opțiune cost-eficientă, fiind disponibilă în diferite dimensiuni și grosimi, astfel încât să se potrivească oricărui buget.

Caracteristicile Tehnice ale Plasei din Sârmă Galvanizată

 • Dimensiuni și Grosime: Plasa este disponibilă într-o gamă variată de dimensiuni și grosimi, pentru a se potrivi oricărei aplicații.
 • Tip de Ochiuri: Există diferite tipuri de ochiuri, de la cele mici, pentru protecția împotriva rozătoarelor, până la cele mari, pentru utilizări de construcții.
 • Greutate pe Metru Pătrat: Greutatea specifică a plasei variază în funcție de dimensiuni și grosime.

Utilizările Comune ale Plasei Țesute

 • Construcții: Plasa este folosită pentru armarea betonului, pentru a consolida structurile de construcție.
 • Agricultură: Este utilizată pentru confecționarea gardurilor la țarcuri pentru animale, cuști pentru păsări și protecția plantelor din grădină împotriva dăunătorilor.
 • Securitate: Plasa este un element de bază în sistemele de securitate, utilizată pentru garduri de perimetru și pentru protecția proprietăților.
 • Artă și Artizanat: Artiștii și artizanii folosesc plase țesute pentru a crea sculpturi și decorațiuni.

Prețul Accesibil al Plasei Galvanizate

În magazinul online Gradenia prețurile plasei țesute din sârmă galvanizată variază în funcție de dimensiuni, grosime și calitate. Este recomandat să comparați prețurile de la diferiți furnizori pentru a găsi cea mai bună ofertă, dar să nu compromiteți calitatea pentru economii mici.
La alegerea plasei țesute potrivite vă rugăm să aveți în vedere că există 4 sortimente în funcție de grosimea sârmei și densitatea ochiurilor: plasă subțire cu ochiuri dese, plasă subțire cu ochiuri medii, plasă groasă cu ochiuri medii, plasă groasă cu ochiuri rare.

Concluzie

Plasa țesută din sârmă galvanizată este un material versatil și durabil care găsește aplicații într-o gamă largă de industrii. Avantajele sale legate de durabilitate, versatilitate și economie o fac o opțiune preferată pentru proiecte variate, de la construcții la agricultură și la securitate. Cu caracteristici tehnice variate și opțiuni de dimensiuni, este esențial să alegeți plasa corectă pentru proiectul dvs., luând în considerare specificațiile și cerințele exacte.

Suport clienti 08 : 00 - 17 : 00

0786685612 info@gradenia.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!