Plasa groasa si ochiuri rare

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Încearcă Plasa Țesută din Sârmă Groasă cu Ochiuri Mari și Rare: Calitate Superioară în Detaliu

Plasa groasă cu ochiuri mari și rare, fabricată din sârmă de oțel galvanizată cu grosime de 1 mm, reprezintă o soluție de neegalat în domeniul construcțiilor și amenajării terenurilor. Aceste produse se evidențiază prin calitatea superioară a materialelor și tehnicii de fabricație, fiind preferate pentru proiectele care cer un nivel înalt de rezistență și durabilitate.

Ochiuri Mari și Rare: Stabilitate în Detaliu

Plasele țesute cu ochiuri mari de 7x7 mm sau 10x10 mm, rare și solid construite, aduc un nivel suplimentar de rezistență și stabilitate în orice proiect. Sârma groasă de 1 mm și tehnicile de fabricație, care includ încrețirea între noduri, asigură că dimensiunile ochiurilor rămân constante și că plasa rezistă la uzură în timp.

Utilizări Variate și Robuste

Aceste plase robuste sunt potrivite pentru o gamă largă de aplicații, cum ar fi:
  • Construcții: Plasele cu ochiuri mari și rare pot fi utilizate pentru a întări structurile de beton sau pentru a crea armături rezistente în proiecte de construcții.
  • Protecția Terenurilor Agricole: Sunt ideale pentru a proteja culturile agricole împotriva dăunătorilor sau pentru a crea garduri durabile în ferme.
  • Amenajarea Terenurilor: Pot fi utilizate pentru a crea balustrade solide sau pentru a delimita zone de grădinărit, oferind un aspect estetic și o protecție eficientă.

Ce Caracteristici Are Plasa Groasă cu Ochiuri Rare

Aceste plase sunt țesute din sârmă de oțel galvanizată de înaltă calitate, ceea ce le conferă rezistență la coroziune și o durabilitate impresionantă. Tehnica de încrețire între noduri asigură soliditatea ochiurilor, în timp ce sârma groasă le face rezistente la impact și la uzură.

Prețul Corect

În magazinul online GRADENIA prețul plaselor țesute din sârmă groasă cu ochiuri mari și rare poate varia în funcție de dimensiunea, materialul și furnizorul ales. Cu toate acestea, ele reprezintă o investiție valoroasă pentru proiectele care necesită rezistență și durabilitate deosebită. Pentru a obține prețul corect, este recomandat să compari ofertele de pe piață și să colaborezi cu furnizori de încredere.
În concluzie, plasa din sârmă groasă cu ochiuri mari și rare aduce un nivel superior de rezistență și stabilitate în proiectele tale. Cu caracteristici tehnice remarcabile și utilizări variate, aceste plase sunt partenerul de încredere pentru construcții robuste și amenajări terestre durabile.

Suport clienti 08 : 00 - 17 : 00

0786685612 info@gradenia.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!