Plasa groasa si ochiuri medii

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Utilizează Plasa din Sârmă Groasă cu Ochiuri Medii: Soliditate și Utilitate

Plasa din sârmă groasă cu ochiuri de dimensiuni medii de 3x3 mm și 4x4 mm reprezintă o soluție robustă și versatilă în domeniul construcțiilor și al amenajării terenurilor. Aceste produse se remarcă prin stabilitatea și rezistența lor și sunt preferate pentru proiectele care cer o construcție solidă și durabilă.

Soliditate prin Grosimea Sârmei

Plasele din sârmă groasă cu un diametru de 1 mm, aduc o soliditate deosebită în proiectele lor. Ochiurile de dimensiuni medii aduc un echilibru între protecție și vizibilitate, făcându-le potrivite pentru o gamă variată de aplicații.

Utilizări Variate pentru Plasa din Sârmă Groasă de 1 mm și cu Ochiuri Medii

Aceste plase sunt potrivite pentru o serie de utilizări, precum:
  1. Construcții: Plasele din sârmă groasă sunt ideale pentru a întări structurile de beton sau pentru a crea armături rezistente.
  2. Agricultură: Pot fi folosite pentru a construi garduri solide pentru protejarea animalelor sau pentru a delimita zonele de cultură.
  3. Amenajare Exterioară: Sunt potrivite pentru balustrade, garduri și porți durabile, care rezistă cu brio factorilor de mediu duri.

Caracteristici Tehnice Deosebite

Aceste plase groase sunt fabricate din sârmă de înaltă calitate, care conferă soliditate și durabilitate. Ochiurile de dimensiuni medii, - 3x3mm și 4x4mm - cât și sârma groasă, le fac rezistente la impact și uzură. Ele sunt ușor de instalat și pot rezista în condiții de mediu variate.

Prețul Plasei Groase de 1 mm

Prețul recomandat al plaselor din sârmă groasă de 1 mm și cu ochiuri medii poate varia în funcție de dimensiune, materialul și furnizorul ales. Acestea reprezintă o investiție valoroasă în proiectele care necesită rezistență și durabilitate. Pentru a obține prețul corect, este recomandat să compari ofertele de pe piață și să colaborezi cu furnizori de încredere.
În concluzie, plasa din sârmă groasă și cu ochiuri medii este o alegere solidă pentru proiectele care necesită robustețe și versatilitate. Cu caracteristici tehnice remarcabile și utilizări variate, aceste plase groase sunt partenerul de încredere pentru construcții durabile și amenajări exterioare rezistente.

Suport clienti 08 : 00 - 17 : 00

0786685612 info@gradenia.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!