Plasa subtire si ochiuri medii

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Descoperă Plasele din Sârmă Subțire cu Ochiuri Medii: Versatilitate în Detaliu

Plasa din sârmă subțire cu ochiuri de dimensiuni medii, precum 3x3mm, 4x4mm și 5x5mm, este o soluție accesibilă deosebită în domeniul construcțiilor și designului interior și exterior. Acest produs se remarcă prin versatilitatea în detaliu și a câștigat rapid popularitatea pentru proiectele care necesită o atenție specială la aspectul și performanța detaliilor.

Versatilitate în Dimensiuni Medii

Plasele subțiri cu ochiuri de dimensiuni medii sunt caracterizate de ochiurile lor uniforme, care se regăsesc la dimensiuni de 3x3mm, 4x4mm și 5x5mm. Aceste dimensiuni medii permit o gamă variată de utilizări, astfel încât aceste plase devin o alegere ideală pentru a îmbina eficiența și estetica într-un singur produs.

Plasă din sârmă subțire și cu ochiuri medii - Utilizări Diverse

Aceste plase pot fi folosite într-o multitudine de aplicații, dintre care enumerăm câteva:
  • Decor Interior: Plasa cu ochiuri medii poate fi utilizată pentru a crea panouri decorative, plafoniere sau paravane care aduc un aspect modern și sofisticat în interiorul casei sau biroului.
  • Design Exterior: Sunt potrivite pentru balustrade, garduri și porți care necesită un aspect contemporan și o protecție eficientă. De asemenea, pot fi utilizate pentru a delimita zonele de grădinărit sau pentru a crea spații de relaxare în aer liber.
  • Proiecte Comerciale: Plasele sunt ideale pentru proiecte comerciale, cum ar fi restaurante, hoteluri sau spații de evenimente, unde se dorește un aspect premium și o soluție rezistentă.

Caracteristici Tehnice ale Plaselor Subțiri

Aceste plase sunt fabricate din sârmă de înaltă calitate, care poate fi din oțel inoxidabil sau galvanizat, asigurând rezistență și durabilitate. Ochiurile de dimensiuni medii oferă o protecție eficientă, menținând în același timp un aspect deschis și modern. Ele sunt ușor de instalat și pot fi personalizate pentru a se potrivi cu nevoile specifice ale proiectului.

Prețul Recomandat

În magazinul online Gradenia prețul plasei din sârmă subțire și cu ochiuri medii poate varia în funcție de dimensiunea ochiurilor, material și furnizor. Cu toate acestea, plasele reprezintă o investiție valoroasă în proiectele care necesită atenție la detalii și estetică deosebită. Pentru a obține prețul corect, este recomandat să compari ofertele de pe piață și să colaborezi cu furnizori de încredere.
În concluzie, plasa din sârmă subțire cu ochiuri medii reprezintă un partener de nădejde în proiectele ce necesită versatilitate și atenție la detalii. Cu caracteristici tehnice remarcabile și utilizări diverse, aceste plase aduc un nivel superior de estetică și funcționalitate în orice spațiu.

Suport clienti 08 : 00 - 17 : 00

0786685612 info@gradenia.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!